Frugttræer og frugtbuske

Vi har altid et stort udvalg af frugttræer og frugtbuske.
Få gode råd om plantning og pasning af dit frugttræ/-busk i butikken.

Læs mere på: www.frugtogprydtraeklubben.dk

August – september.

Nu er det ved at være plantetid derfor har vi har fået nye forsyninger af utroligt flotte frugttræer hjem, der er flere nye spændende sorter, men vi har også stadig de gode gamle sorter.

Vi anbefaler her 4 sorter fra sortimentet:


Æble Holsteiner Cox er et relativt nyt æble der har en fantastisk smag, Frugterne modner i oktober og kan gemmes til efter jul. Træet er sundt og anbefales til økologisk dyrkning. Holsteiner cox er meget frugtbar og udvikler pæne store frugter.

Blomme Althans Reine Claude er en flot rund og rød blomme med en fantastisk smag, den modner i midten af september og er velegnet til at spise direkte fra træet eller til syltning. Et flot og sundt træ med god vækst.

Pære Anna er en flot pære der er sund og velsmagende med fast lyst frugtkød, modner i slutningen af september og kan gemmes til jul. Frugten er relativt stor med den traditionelle pærefacon.

Kirsebær lapins giver flotte mørkerøde frugter i slutningen af juli – midt august, og er en meget sund og velsmagende sort, grenene er oprette. Bærrene er ikke tilbøjelige til at revne ved regnvejr i modningstiden.

billede fra vores frugttræes afdeling i det tidlige forår
billede fra vores frugttræes afdeling i det tidlige forår